Nous agricultors

Ja són deu les persones de l’Associació que disposen de petites parcel·les per tal que puguin fer, en part, agricultura autosuficient. Dignitat i Feina cedeix als voluntaris finques que te a disposició fruit de la generositat de les persones d’aquí. Mitjançant un contracte d’ús les cedeix a persones necessitades, perquè aquests, amb el corresponent assessorament, maquinària i planters, les puguin explotar a la seva conveniència i gust.

Tota la producció com també les possibles despeses corren a compte dels beneficiaris. Si l’experiència acabàs de quallar s’aconseguiria una doble finalitat. Ajudar a persones necessitades i tenir més finques cuidades; ambdues coses objectius de l’Associació.

Un pensament a “Nous agricultors


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Enhorabona a l’Associació Dignitat i Feina que incombustiblement treballen per qui més ho necessita. A totes les persones voluntàries, la meva més sincera enhorabona, i també a les persones que cedeixen els seus terrenys, tant en la collita de l’ametlla i les garroves com ara, per poder-hi sembrar, que creuen en aquests projectes i fan que puguin ser possibles. Són iniciatives fantàstiques.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.