Modificació de la Llei de Funció Pública

Avui dematí, el Consell de Govern ha aprovat el projecte de modificació de la Llei de la Funció Pública i no ha acceptat cap de les al·legacions presentades per la UIB, pels ajuntaments i els particulars (més de 12.000).

Mentrestant  Jaume Bonet de l’Associació Jubilats per Mallorca arriba al 16è dia de vaga de fam. 16 dies sense tastar més que aigua per reclamar una rectificació al govern del PP.Ahir, el Departament de Filologia Catalana de la Universitat de les Illes Balears mostrà el seu suport públic a Jaume Bonet i avui, Aina Calafat i Bernat Vicens, de Drets Humans de Mallorca, s’afegiran a la vaga durant un dia en solidaritat a l’acció de Jubilats per Mallorca.

Llegiu la notícia al Diari de Balears

Vegeu unes declaracions de Jaume Bonet

 

6 pensaments a “Modificació de la Llei de Funció Pública

 1. Ara ja deuen estar contents tots els illencs que votaren el PP. Que ho votassin a Palma o Eivissa en part ho puc entendre, però que a pobles com Manacor, Sant Llorenç, Vilafranca o Sant Joan, entre d’altres, el partit més votat fos un partit que va obertament en contra de la llengua i la cultura del seu poble ho trob penós. Una cosa és ser conservador, de centre o d’esquerres i una altra molt diferent és ser un còmplice de l’eliminació sistemàtica de les costums dels nostres ancestres.

  • He tengut sa sort de tenir un grup d’amistats d’idees diferents a ses meves. Això ens ha permès gaudir d’una sa i heterogeni debat polític i ideològic per molt contràries que fossin les nostres opinions. Hem debatut i debatut sobre les premises que fonamentarien els nostres futuribles, i molts cops indecisos vots, però mai* cap de nosaltres ha qualificat de penós el vot de l’altre. Seria com qualificar de penós qualsevol exercici d’un dret individual (com la vaga, manifestació, expressió…) que un exerceix lliurement sense coaccionar als demés, pel simple fet que no combrega amb les nostres idees. Pots estar d’acord o no, demanar la seva fonamentació, exposar un argumentari contrari, mil coses…. però no ho pots desqualificar de forma tan simplista, sobretot quan cada un pot fonamentar el seu vot en els valors que vulgui (culturals, econòmics, ecològics, morals, pacifistes…)

   * En relació al mai, hi ha una petita excepció, on la sopresa que em va donar una persona sobre el seu suposat vot, em va fer “caure” a terra es seu sopar… 🙂

   • Jo també tenc amics de diferents ideologies, però cap que creguí que la meva cultura i el meu idioma han de ser menys que cap altre. Per aquí no hi pas.

    • Si identifiques a qualsevol votant del PP com a ‘còmplice de l’eliminació sistemàtica de la nostra cultura’, puc deduir que no tens cap amic potencial votant del PP, la qual cosa redueix la varietat ideològica del teu cercle d’amistats.
     Això, o bé, per contra, consideres que no tot vot del PP du inherent aquell radical caràcter exterminador a què fas referència en el primer comentari…

     • En Cristòfol Soler per posar l’exemple de una persona que ha estat del PP i a més president de les Illes. Però com tu saps desmarcar-se de Madrid surt molt car…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.