Sis anys i dos mesos de presó per en Jaume Matas

L’expresident del Govern de les Illes Balears Jaume Matas ha estat condemnat a 6 anys i 2 mesos de presó. Matas ha estat condemnat per haver pagat amb diners públics a Antonio Alemany, el periodista que li escrivia els dicursos oficials i a qui es va encarregar la feina d’enaltir la gestió del seu mandat al capdavant del govern. Per altra banda el periodista Antonio Alemany ha estat condemnat a 3 anys i 9 mesos de presó.
A Jaume Matas se l’ha declarat culpable de per: frau a l’administració, falsedat en document oficial, falsedat en document mercantil, prevaricació en concurs amb un delicte de malversació i d’influències agreujat.
A Antonio Alemany se l’ha condemnat per: prevaricació, falsedat en document oficial, falsedat en document mercantil en concurs amb un de malversació i tràfic d’influències

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.