Coneixent en… Miquel Mascaró “Estellenc”

Aprofitant que el proper dissabte, 24 de març, se celebra la II Calçotada Popular a Son Carrió, organitzada per l’Associació Gastronòmica i Vinícola Carrioners.es, hem trobat convenient entrevistar el seu president, en Miquel Mascaró.

L’AGV carrioners.es es regeix per unes idees clares i una marcada línia d’actuació centrada, principalment, en la cultura gastronòmica i del vi, tal i com ens explica en Miquel: “mitjançant l’Associació, promovem la cultura del vi, la gastronòmica, organitzem jornades i cates, etc.. Sempre mirant de complir amb les exigències o inquietuds de la gent del poble, dins el que està a les nostres mans, és clar”.

Entre les activitats que realitzen, podem comentar la més que exitosa Calçotada Popular, que enguany ja se’n celebra la segona edició, com hem comentat al principi, i que s’hi esperen unes 400 persones. Serà a les 20.00 hores a la plaça Mossèn Alcover de Son Carrió i se servirà el més que tradicional calçot amb salsa romescu, mongetes blanques, botifarra catalana i un bon vi, acompanyat tot per una gran bauxa, segur.

A més, també han organitzat, durant l’any, tasts de vi, per exemple, per Nadal i una conferència sobre nutrició esportiva, durant les festes de Sant Miquel Arcàngel.

Esperem que poguem disfrutar del “bon vi i el bon menjar” molts més anys. Salut!

Tot seguit, vos deixam amb l’entrevista. Això comença en 3…, 2…, 1…

Nom complet: Miquel Mascaró Melis

Malnom: Estellenc

Estudis, professió, càrrec o dedicació: Enginyer tècnic en informàtica de sistemes (pendent entrega projecte final de carrera) i tècnic superior en informàtica de sistemes. Cap del departament de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

 1.       Amb quin personatge (històric, ciència ficció, actual…) et quedes?

Han existit i existeixen molts personatges valuosos al llarg de la història. Per triar-ne algun, em quedo amb Steve Jobs, propietari d’Apple i Juan Gómez (Juanito), jugador del Reial Madrid. El primer em representa la iniciativa i el saber, el segon, l’ànima i el compromís.

2.       Quina és la qualitat que més valores en una persona?

La sinceritat i la lleialtat.

3.       La teva major afició?

L’esport en general i especialment dos: l’esquí i el futbol.

4.       On i quan ets feliç?

Amb els companys de veritat i amb els meus fills.

5.       Què no perdonaries?

No sóc una persona que li costi massa perdonar. Si de cas, per posar què em molesta més, diria l’engany i la mentida.

6.       Quin creus que ha estat el teu major mèrit?

La constància i sinceritat.

7.       De quin color et veus?

Vermell.

8.       Quin és el darrer llibre que has llegit?

No tinc massa temps per llegir a causa dels estudis i la feina.

9.       Un programa de TV:  

No tinc massa temps per veure la televisió, però sí que procuro no perdre’m un capítol de la sèrie “Mentes Criminales”

10.    Una cançó (i artista):

El 28,  de “La Oreja de Van Gogh”

11.    Per posar-te un defecte… :

La sinceritat, que no sempre agrada.

12.    I una virtut?

La dedicació amb el que tinc entre mans.

13.    Llepolia preferida?

El vi i la xocolata.

14.    Què trobes que hi sobra al Municipi?

La costa tal com es veu avui en dia, no per la quantitat d’edificis que hi ha ni la gran població existent en temporada turística, si no perquè crec que s’hauria d’haver pensat més amb la imatge de futur quan es va desenvolupar. De totes maneres, hi ha que dir que sempre fa bon parlar una vegada la cosa està feta.

15.    Què hi falta?

Crec que avui en dia pràcticament tothom està d’acord amb el que és prioritari: llocs de feina per a tots.

16.    A quin racó del teu poble et trobes més a gust?

Al meu poble em trobo a gust a qualsevol racó. No en tic cap d’especial.

17.    Una frase, idea o pensament final…

“Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth”. Oscar Wilde. Poeta Irlandès.

“L’home és menys ell quan parla de si mateix. Dóna-li una màscara i et dirà la veritat”.

Podeu consultar més fotografies i activitats a www.carrioners.es

8 pensaments a “Coneixent en… Miquel Mascaró “Estellenc”

 1. Com? Ja entreguen titulacions sense acabar sa carrera? Això és fantàstic! Perquè després diguin que s’educació va malament…

  PD: Jo també tenc una titulació, soc el messies (pendent de morir i ressuscitar el tercer dia) 😉

 2. Em sap greu si he ofès qualcu amb la predicció del títol universitari. La veritat és que tinc l’entrega en un breu periode de temps i l’avaluació, fins a hores d’ara, és més que favorable. D’aquí la predicció del títol universitari.
  No és la meva intenció fer contrari ni al messies, ni a la somera de Llorito. Símplement m’he expressat de forma sincera, sense pretensions d’enganar a ningú.

  • Disculpi si he donat l’impressió d’estar ofès, res més allunyat de la realitat. Simplement m’ha fet gràcia el fet de autodenominar-se enginyer tècnic en no sé que (cosa complicada m’ha semblat) pendent d’acabar la carrera. Si em permet ser sincer, qualitat que crec que valora, un és llicenciat quan acaba la carrera i no abans.

   No dic que vostè no hagi estat sincer quan ha escrit la resposta, jo només dic que no s’ajusta a la realitat. Si vol, amb anim de reflectir el seu futur títol d’enginyer li proposo utilitzar la denominació de quasi-enginyer. Perquè vegi la meva bona voluntat jo, a partir d’ara, començaré a denominar-me quasi-messies.

   PD: M’alegra llegir que l’avaluació del seu projecte és optimista. Jo també tenc prediccions optimistes sobre la consecució del títol de messies, tot i que darrerament tenc un amic que em mira amb cara rara mentre juga amb una bossa de monedes de plata, m’hauria de preocupar?

  • Correcció. Si hem de cercar cinc cames a alguna cosa millor que sigui un bitxo autòcton: un ferreret, un myotragus, una somereta…

   A més, disculpi la meva ignorància, m’agradaria saber quan és més senzill i còmode cercar les cinc cames a sa somera? Sempre he cregut que el més senzill i còmode es acceptar la versió donada sense posar en dubte els seus arguments o fer-se cap pregunta sobre el contingut.

 3. Enhorabona Miquel per la vostra Associació, les diferents associacions és el que dóna vida al poble, i Son Carrió encara que sigui un poble petit, o per ventura per això mateix no li falta gent amb ganes de fer feina i festa per animar la tranquil·itat quotidiana. vos desig molts d’anys d’il·lusió al capdavant de l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.