Jaume Bonet deixa la vaga de fam

26 dies després d’haver-la començada, Jaume Bonet deixa la vaga de fam. La Junta Directiva de l’Associació de Jubilats per Mallorca, reunida avui horabaixa, ha decidit que Jaume Bonet doni per acabada la vaga de fam, per consell del metge que l’ha atès i oint  les nombroses peticions que han arribat en aquest sentit.

Ahir vespre, Tomeu Amengual, membre de l’associació, jubilat de 64 anys, va començar una nova vaga de fam per protestar contra la política lingüística del PP.

COMUNICAT DE LA JUNTA DIRECTIVA

LA JUNTA DIRECTIVA DE JUBILATS PER MALLORCA APROVA PER UNANIMITAT QUE JAUME BONET ABANDONI LA VAGA DE FAM

Reunida en sessió ordinària, avui dia 26 de març de 2012, la junta directiva de Jubilats per Mallorca ha aprovat sol·licitar a Jaume Bonet, vocal de l’entitat, que abandoni la vaga de fam iniciada dia 1 d’aquest mes. La junta directiva ha valorat com a principal motiu la recomanació facultativa del metge que l’atén i la demanda multitudinària que en aquest sentit la nostra entitat ha rebut, entre la qual hi ha el prec en demanda de preservar la seva salut que ahir varen fer diversos representants que varen parlar en acabar la manifestació.

En aquest sentit, la junta directiva també ha aprovat enviar una felicitació als organitzadors de la multitudinària manifestació que es va celebrar ahir a Palma i també agrair la participació a les desenes de milers de ciutadans que s’hi adheriren.

La junta directiva ha valorat que incorporació del segon vaguista, en Bartomeu Amengual que, tal com estava previst, des d’ahir s’ha incorporat a l’acció de la vaga de fam i ha acordat convocar una junta extraordinària per a divendres que ve, durant la qual es decidirà d’una manera definitiva un posicionament sobre l’estratègia a seguir a partir d’ara.

Palma, 26 de març de 2012

 

 

 

2 pensaments a “Jaume Bonet deixa la vaga de fam

  1. En Jaume, primer, i ara en Tomeu estan donant mostres d’un coratge i una convicció fora mida. SI cada un de nosaltres aportàs el deu per cent …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.