Adéu al camp de futbol de Son Carrió

L’Ajuntament ha decidit prescindir del lloguer del terreny del camp de futbol de Son Carrió.

Pels partits que s’hi jugaven (tansols per les festes de Sant Miquel), i per l’estat en què es trobava, més que un camp de futbol era un descampat, que a part de servir d’aparcament el dia de la Fira Ramadera, era el lloc predilecte de molts joves per anar a espassar-s’hi els nervis fent un parell de “trompos” amb el cotxe.

Per a molts, aquell terreny serà recordat amb nostàlgia com “el camp de futbol”, ja que feia una quarentena d’anys que hi era, i abans, els dissabtes horabaixa, o més endavant els diumenges dematí, el partidet era cita inexcusable per a molts homes del poble, com també per a molts nins, que fèiem d’espectadors enfilats damunt la figuera.

Tot i que ha estat un encert la decisió de no continuar amb el lloguer del terreny, diem un sentit adéu al camp de futbol de Son Carrió, que ja no té porteries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.