Concert de Pasqua i homenatge a: Magdalena Pasqual

Nit màgica de concert a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç

Nit màgica, la que es va viure el passat dissabte a l’església de Sant Llorenç amb el Concert de Pasqua de la banda de música llorencina. Obriren el concert amb Blue Rigde Overtura de Frank Erickson per seguidament interpretar, Apunts Simfònics (poema descriptiu) de Juan Gonzalo Gómez Deval. La traducció i adaptació dels texts a càrrec de, Tomàs Martínez  que a més fou un excel·lent  narrador d’aquest recorregut simfònic ple d’imaginació. L’inicií d’aquesta narració es centra en l’anomenada Ciutat Eterna. Història i llegenda d’un poble que va ser qualque cosa més que un Imperi, circs, teatres, monument gloriosos, basíliques, places espectaculars…una ciutat amb encís, on les pedres parlen.

La narració unida a la màgia dels impressionats sons musicals de la banda de música dirigida per, Damià Muñoz Barceló feren del concert una nit inoblidable pels nombrós públic assistent. En Damià ha fet un treball extraordinari amb la banda. Fa onze anys que assumí la direcció de la banda llorencina, amb aquests anys la banda ha anat augmentant el nombre de components i assolint un nivell musical que cada dia  va a més.

La segona part del concert interpretaren bandes sonores de pel·lícules que es solen veure aquests dies de Setmana Santa per la televisió.

En el transcurs de la segona part del concert es va retrà un homenatge a, Magdalena Pasqual Sansó pel seu XXVè aniversari com a component de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar. Na Magdalena fou una de les primers dones que formà part de la banda. La regidora, Maria Montserrat Rosselló li va fer entrega d’un quadre i la presidenta de la banda, M. Eugènia Jaume, d’un diploma commemoratiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.