Benedicció dels Rams i concert de Pasqua a sa Coma

Benedicció dels Rams i Concert de Pasqua a sa Coma

 Diumenge a les onze del matí tingué lloc a l’Església de Santa Maria de sa Coma la tradicional beneïda dels Rams. Degut a la manca de sacerdots cada anys s’organtizà la benedicció conjuntament pels fidels de S’Illot i de Sa Coma.

A les 20.00h tingué lloc el tradicional Concert de Pasqua que des de fa uns anys ofereix conjuntament la Coral de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar.

La primera part del concert fou a càrrec de la coral dirigida per, Margalida Barceló amb acompanyament musical de, Margarita Roig. Interpretaren entre altres: O Sacrum Comvivium, Pange Lingua, etc. i estrenaren el, Tema de Lara de la pel·lícula Dr. Zivago, que dedicaren a la memòria de, Joan Riera Femenies membre fundador de la coral, i cantaire, que va morir el passat mes de gener. La segona part fou a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar que triomfà novament amb la interpretació dels Apunts Simfònics que estrenà el dia abans a Sant Llorenç.

Acabà el concert amb l’actuació conjunta de banda i coral amb la interpretació de: Ina Monastery Garden, 1492 The Conquest of  Paradise, Bravo porla Música i Va Pensiero de Nabuco.

Felicitacions a la coral, la banda i als seus respectius directors, Margalida Barceló i Damià Muñoz per l’excel·lent Concert de Pasqua 2012 fruit del treball dels directors amb la complicitat de músics i cantaires.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.