Assemblea Extraordinària de la Gent Gran de Sant Llorenç

L’Associació de Pensionistes, Jubilats, tercera edat i consorts de Sant Llorenç des Cardassar , va celebrar una Assemblea General Extraordinària convocada per a la renovació de càrrecs.

Es va obrir la sessió en la Rectoria, en segona convocatòria a les 20 h. del dia 30 de març, amb un únic punt en l’ordre del dia: Elecció de la junta directiva. Resultant elegida per assentiment unànime l’única llista presentada, encapçalada per Catalina Pascual Pascual. Quedant constituïda la nova junta directiva per les següents persones i càrrecs:

Presidenta: Catalina Pascual Pascual.

Vicepresident: Bartolomé Massanet Gaya.

Secretari: Antonio Nadal Roig.

Tresorera: Margarita Planiol Frau.

Vocals: Agustín Domenge Riera,

José Fullana Dalmau,

Gaspar Genovart Rosselló,

Juan Jaume Font,

Pedro Jaume Soler,

Catalina Moragues Llompart,

Magdalena Torres Mestre.

A les 20’35 es donar per conclosa la reunió.

Els components de la nova junta directiva i els socis allí reunits van brindar amb cava amb els millors desitjos de prosperitat i cotinuïtat per a la nostra associació.
De part de la presidenta i tots els altres membres de la recentment electa junta directiva donem les gràcies als socis per la seva confiança posada en nosaltres, esperem i desitgem poder dirigir amb encert els propers quatre anys la destinació de l’Associació de Pensionistes, Jubilats, tercera edat i consorts de Sant Llorenç des Cardassar. La vostra Associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.