La situació de l’educació al món

El Sindicats de Treballadores i Treballadors- Intersindical de les Illes Balears (STEI-i) i el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STPV) han publicat, de manera conjunta, la revista PISSARRA / ALL-I-OLI dedicada a la situació de l’educació al món.Encara que el títol pugui semblar un poc pretensiós, la realitat és que aquest número conjunt ens ofereix informació de la situació de l’educació  a les Illes Balears, el País Valencià, la resta de l’estat espanyol, França, Guatemala, Argentina, Perú, Hondures i Xile.

Si voleu accedir a la informació clicau a:

Pissarra / All-i-Oli

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.