Crònica del partit femení Cardassar-Bunyola

Així va ser el partit entre llorencines i bunyoleres:
Jugadores de l’equip femení de Sant Llorenç (Eulàlia, Trini, Carme, Constança, Marta, Mª Antònia, Cati Mari, Bel Maria, Cata, Angie, Ana Mari, Lourdes, Lydia, Neus, Maria del Mar i Sandra).  Na Bel, na Natàlia, n’Antònia i n’Alícia s’encarregaren de vendre els  bitllets, del sorteig i de la megafonia.
Va ser un partit disputat de tu a tu entre els dos equips. Les de Bunyola es varen avançar amb un 2-0, però les locals lluitaren per remontar i a punt varen estar de fer-ho. Al final el mercador va quedar amb un 1-2.
Volem agrair la col·laboració de tothom, tan dels que van fer donatius per sortejar com a la gent que va venir a animar, ja que entre tots vàrem recaptar 873€, tots ells destinats a l’associació Tip-Tap
Gràcies a tots i fins el proper partit (esteim segurs que, si seguim jugant així, les victòries no es torbaran a arribar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.