La setmana que entram, segons el “parenòstic”

Entram a la setmana 17ª de l’any. A la fi ha plogut i pareix que durant aquesta setmana pot seguir fent aigua.A finals de la setmana, el Sol ens acompanyarà 13 hores i 33 minuts. Dijous, dia 19, el Sol entrarà en el signe de Taurus a les 18 hores i 12 minuts.

La Lluna serà nova el proper dissabte, 21, a les 9 hores i 18 minuts, en el signe de Taurus.

Amb el començament d’aquesta setmana donam per acabades les festes relacionades amb Pasqua, que a alguns pobles es celebren el dilluns de Pasqua i a altres, el diumenge posterior a la Pasqua de Resurrecció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.