The Monk and the fish

Fa bastants anys vaig veure en un programa que, crec, emetia el Canal 9 (que no valgui per dit, no n’estic segura), un curt animat d’un ermità que intentava pescar un peix.

Fàcil, no? Com que ja era bastant tard i jo estava mig adormida no el vaig veure sencer, de fet sols vaig veure’n un petit fragment. Amb tot, però, em vaig quedar penjada per l’aparent simplicitat del traç, els colors, etc. El fet és que avui mateix i per la més absoluta de les casualitats (estava cercant un curt animat de Michael Dudok pel youtube) he trobat el curt: The Monk and the fish, de l’esmentat Dudok. Us el recomano!

 

7 pensaments a “The Monk and the fish

      • Perdonau, acostumat a què ningú m’escoltava ni quan predicava damunt sa trana, creia que aquí me passa el mateix… Només comentava, amic Toni, que aquest curt m’ha recordat experiències de la meva vida monacal, per això deia “jo vaig ser frare a Sant Salvador. Ella era un peix… Ara…ara ja no som frare”

  1. Com a cinèfil estic molt content que aquesta revista aposti pels curtmetratges, ja en duis dos i podria ser un aposta periòdica d’interés. També content de veure que na Catalina Ferrer ha fet fora a den Pau Quina de la seva anodina secció de cinema. Tiembla Manuela, tiembla….

      • En sóc ben present. Si dic que a card.cat hi ha dos curts(metratges), i aquest l’ha posat na Catalina Ferrer, i abans els articles de cinema eren autoria den Pau Quina, és que sóc conscient que el primer era seu. Qualque cosa bé havia de fer, pobre aŀlot…
        De totes maneres, gràcies per l’apreciació perquè per ventura les premises no eren prou entenedores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.