Tancaran l’Hospital de Manacor?

Avui, el Govern de les Illes Balears ha anunciat una sèrie de mesures que ataquen directament la sanitat pública de les Illes Balears.Entre aquestes mesures hi ha el tancament de l’Hospital de Caubet (Joan March) i l’Hospital General.

També preveu que Son Espases centralitzarà en un laboratori únic totes les anàlisi de tots els centres sanitaris.

S’aprova un pla denominat “d’ajust d’estiu” per a tots els hospitals de la Comunitat Autònoma per optimitzar llits i quiròfans. Hi ha rumors que parlen del tancament de l’ala 3A de l’Hospital de Manacor (l’any passat ja va ren tancar la 4ª).

Totes aquestes mesures, més les que ja s’han pres d’acomiadament de personal i de minva del servei d’urgències fan pensar que l’Hospital de Manacor pot tenir els dies comptats com a hospital públic de la comarca de Llevant.

Lluitarem molt per aconseguir un hospital per aquesta zona, ara, pareix esser que ens tocarà lluitar per evitar el seu tancament.

Si voleu veure totes les mesures: Govern Illes Balears

2 pensaments a “Tancaran l’Hospital de Manacor?

  1. Fa unes poques setmanes que, com moltes més persones, esperava el meu torn a la sala d’espera de la planta general de l’hospital de Manacor. Em va impressionar veure a tanta gent que entrava i sortia dins aquella sala, per un moment, em passà la idea de que era a una ciutat com Barcelona o Madrid. Dic això perquè em semblà indignant els retalls o mesures com tancar, qualsevol ala de l’hospital.
    Indignant…
    Per jo, que em deixin sense festes, que apaguin les faroles a les dues de la nit, que es llevin una, de les tres, pagues extres que tenen els polítics de les Illes, i que ens tornin un quart del que ens han robat, i amb això no n’hi ha prou per mantenir una ala de l’hospital?

  2. No deixa de ser curiós que la setmana que es comença a pagar el denominat ‘cèntim sanitari’ per sustentar la sanitat pública, s’anunciï el tancament de dos hospitals… Així que s’ha de pagar o no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.