Cuina: fideus frits

Tall a la juliana mitja sefarnari, un bocinet de ceba, un quart de prebre vert i un quart de prebre vermell, una fulla de col tendre, i làmines primes d’esclatassang o xampinyó. Sofritet, sense que acabi de ser ben cuit, hi pos els fideus, i els sofregesc un poc, els confit amb el sofregit, quant els veig un poc dauradets, hi pos un poc de prebre negre i un poc de sal, ho remen ben remenat, després hi pos dos tassons d’aigua, i n’hi sol haver prou, però si no hi afegeixo aigua, fins que basta; però han de quedar secs.

Fideuà: pos una olla al foc. Quant l’aigua bull hi pos quatre gambes grosses, quatre musclos, una dotzena de gamba pelada, sis copinyes, i una tallada de rap o de gall o d’emperador o es peix que tingeu a mà. Sofregesc tot aquest marisc, després d’haver bullit uns cinc minuts. Hi pos els fideus, i vaig posant del seu mateix brou, fins que els fideus son cuits.

També me surten bastant bé, si no provau-ho. Aquí us deix la meva setmana culinària: arròs sec, arròs xinès, calamar torrat, conill torrat, ensaladilla russa, peix, ciurons trempats. Que us caigui bé, i paseu gust de menjar, i fins la pròxima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.