Premiats del XXIV Certamen de pintura de Son Carrió-2012

El jurat del certamen de pintura de Son Carrió es reuní dia 30 d’abril i atorgà el 1r premi al pintor de Palma, Bartomeu Morey Alcover, amb l’obra titulada: Dimarts, 10’50.

El jurat estava constituit per: Pep Melià Ques (col.leccionista d’art) com a President, Sebastià Pol (galerista) vocal, Leonardo Cortès (fotògraf) vocal,  Guillem Llull (col·leccionista d’art), vocal i el Sr. Ignasi Umbert Roig (jutge de pau de Sant Llorenç) secretari amb vot. Seleccionaren 18 obres d’entre una trentena de participants, que seran exposades a la capella de Ca ses monges de Son Carrió durant els dies de les Festes Patronals (Del 8 al 13 de maig). Així mateix el segon premi fou per a la pintora del Pla de na Tesa, Carme Campins Caldentey.

La inauguració tindrà lloc dia 8 de maig a les 21 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.