Confraria Verge dels Dolors

Na Maria Gelabert ens anunica que que el passat 29 d’abril, la confraria Verge dels Dolors, de Sant Llorenç des Cardassar, va celebrar el  25è aniversari de la seva fundació (1987-2012). Ho celebraran amb una Missa Solemne i un dinar de germanor.  

Un pensament a “Confraria Verge dels Dolors

  1. És estrany aquest nom ja que a les Illes que jo sàpiga no es diu ‘Verge’, solem dir ‘Mare de Deu’ (Mare de deu Trobada, Mare de deu dels dolors, Mare de deu de Lluc). De totes formes l’enhorabona a tota la gent de la confraria 😉 .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.