The Lost Thing

Si teniu 15 minutets “per perdre” no deixeu de mirar “The Lost Thing”, un curtmetratge  animat dirigit per Andrew Ruhemann i l’arxipremiat artista, il·lustrador, contador d’històries, etc. Shaun Tan.

Com que de sinopsis en trobareu per donar i  per vendre i tanmateix no som gaire bona fent crítiques, us deixo que sigueu vosaltres mateixos els que us hi perdeu. Que la disfruteu. Per cert, la banda sonora és exquisida!

2 pensaments a “The Lost Thing

  1. Molts bona recomanació, no només perquè hi poguem trobar una libèŀlula (futurista i timbartiana) al min 12.33 (cegata perduda, com sa portenya), sino també perquè mos trobam amb una història, que encara que hagi estat contada milers de vegades, no deixa de ser guapa, tendre i agradable, a la vista i a la ment, amb alguna recordança a la narració d’Amelie o ET…encara que ses lectures filosòfiques les deixarem als cinèfils habituals de card.cat…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Sense dubte, aquest lloc on sa cosa perduda guanya tota la seva llibertat, a Mallorca, són els tamarells d’Aubarca o es capcurucull des puig Tomir. Tot lo que se perdi en aquests llocs, ben perdut estarà… ( Ses Cròniques del Pare Bernat)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.