El temps d’en Mateu Rigo

Hola a tothom, espero que us agradi aquestes petites aportacions que aniré posant en aquesta secció, començant per fer un petit resum del que ens ha deparat aquests primers deu dies de maig.

Com veieu la temperatura màxima ja s’acosta als 30 º, la mitjana de la humitat no baixa dels 60% i les pressions, que van associades al bon temps, van des 1010-1020 hPa.

Això tan blau que us pos a continuació és la pluja caiguda. Tenim a l’esquerra de la imatge les quantitats dels anys que tinc la meva estació posada, a dalt la del mes actual i avall la que portem d’any 2012.

També us deix una gràfica des vent:

Sembla ser, amb els mapes que he mirat (ull, això no m’ho agafeu com una predicció metereològica) tindrem bon temps fins dia 18, que sembla ser que vindrà una mica de canvi.

I ara per tenir la paciència d’aguantar tantes ratlles i números, us poso unes quantes fotografies:

I ara ja només dir-vos que si teniu alguna foto del tema de metereologia i si em voleu enviar dades de pluja que recolliu normalment o altres dades, estaria molt content que m’ho feu arribar. Us deixo el meu correu electrònic a la vostra disposició (mateorigo86@gmail.com), tant en les fotos com en les dades posaré el nom del que me les enviï. Gràcies a tots i espero que aquesta secció us agradi.

Salutacions!!!

 

3 pensaments a “El temps d’en Mateu Rigo

  1. Això mas o menos vol dir que ha arribat s’estiu? A la fi ja podem proclamar s’inici de temporada ‘tits on the air’ !!!(i pels nostres amics que no saben ‘llatí’: ‘a torrar mameta’!!!).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.