Cuina: lasanya

Sa meva manera de fer lasanya és aquesta: es vespre abans pos unes catorze plaques de farina en remull. El dia següent, tall ben petitet i poso dins un casolí, sa verdura que tenc a mà: pastanaga, coliflor, carxofa, un all , ceba… També hi pos un poc d’oli, un poc de sal , i un poc de pebre negre. Ho sofregesc un poc, mentre tall un poc de bleda i espinacs, perquè no se cremin.

Pos ses plaques de pla dins una palangana de forn, ben untada de mantega; una cullarada sopera i mitja de verdura damunt cada placa i la tap amb una altra placa i així… Després escamp sa beixamel per damunt, i quan aquesta torna dorada ja és cuit.

Bé, almenys provau-ho.

Per no haver de pensar massa, vet aquí els set plats setmanals: arròs blanc, bullit, carn al forn, entremesos d’embotits i ensalada, peix, tombet i torrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.