Presentació del llibre Destapa’t, de Guillem Pont

Com que en Guillem Pont, més conegut a Sant Llorenç com en Begura, sembla que no es vol fer autopublicitat, seré jo qui us informi que aquest proper divendres, 18 de maig, presenta un nou llibre, Destapa’t, a la Biblioteca de Sant Llorenç, a les 20:30 h.

Com que sempre és agradable informar de qualsevol notícia cultural, i més si el protagonista és un col·laborador fix de la nostra revista, a continaució us explicaré molt per damunt de què va aquest nou llibre:

El lllibre resumeix i transcriu l’experiència en el taller “Destapa’t”, que té com a finalitat orientar els participants sobre el disseny i la planificació d’activitats en grup. El taller es fonamenta tant en les bases de l’entrenament personal com en els coneixements derivats de les experiències i lectures de la persona que dirigeix la dinàmica de grups, o millor, que fa l’acompanyament de les diverses aportacions realitzades en el si del taller.

 

Un pensament a “Presentació del llibre Destapa’t, de Guillem Pont

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.