Ni uns ni altres

Som consient de la necessitat dels polítics o d’un sistema, per prendre decisions. Però  en aquets momens, principalment es dos partits grossos, des de la meva opinió son una boca tan afamada que, per molts de retalls i de imposts nous que es vagin inventant, no els bastarà mai. Mentre ells no deixin de produir despeses inútils, uns per pagar favors, i altres nomes per inaugurar i posseir la seva plaça, encara que recaptin tot quant tenim, sempre hi haurà un inepte que tindrà un en un moment de lucidesa per tudar els nostres doblers. Posaré un petit exemple, perquè no crec necessari posar-ne molts, tots les sabem, però recordaré ara el tema de la carretera Son Servera-Cala Millor. N’hi ha d’altres bastant més grossos i més inútils. Paga “bobo”, fins que un dia mos neguem a pagar.

Un pensament a “Ni uns ni altres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.