Un poc de tot: El Hang, un nou instrument musical

Devia ser dilluns o dimarts d’aquesta setmana passada quan mirant el que feien als diferents canals de televisió vaig quedar mig estorat veient com un jove feia sonar un instrument amb les mans al programa La sonora de TV3.

El seu nom és Hang i té un so molt suau i relaxant. Té formaovalada i està construït amb acer. A aquest programa el feien sonar a la muntanya de Montserrat, el que augmentava la sonoritat relaxant d’aquest instrument encara més. Aquí abaix podeu veure a, banda de les fotos que vaig fer al castell de Capdepera, unes fotos que ens envia Antoni Gomila i que ens diu ”

A la lliçó inaugural del curs 2009-10 de l’Escola de Música i Dansa de Sant LLorenç tinguérem l’oportunitat de veure’l i escoltar-lo en directe. També tinguérem la sort de poder sentir una flauta japonesa i el més sorprenent de tot fou escoltar la fusió d’aquests intruments amb instruments de percussió africana”.

La sorpresa va ser que ahir a la fira de  Capdepera vaig veure una altra persona que el feia sonar. A continuació podeu veure el vídeo que vaig gravar.

I si premeu a aquest enllaç podreu veure l’actuació que feren a l’escola de música:
http://dl.dropbox.com/u/10926477/P1040248.MOV

7 pensaments a “Un poc de tot: El Hang, un nou instrument musical

 1. A la lliçó inaugural del curs 2009-10 de l’Escola de Música i Dansa de Sant LLorenç tinguérem l’oportunitat de veure’l i escoltar-lo en directe. També tinguérem la sort de poder sentir una flauta japonesa i el més sorprenent de tot fou escoltar la fusió d’aquests intruments amb instruments de percussió africana.
  Aquí en podeu veure algunes imatges i vídeos:
  https://dl-web.dropbox.com/get/Public/P1040248.MOV?w=2cf5b59f
  https://www.dropbox.com/lightbox/home/Public

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. sou profes per que jo soc una nena de9 anys estudiant un examen i no teniu molts comentaris la veritat…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.