Exposició: Transfiguracions, de Gabriela Seguí

Guanyadora ex aequo del XXIII Certamen de Pintura de Son Carrió

Visita del 2 de juny al 7 de setembre a Sa Màniga. Gabriela Seguí (Palma, 1978) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en l’especialització en Pintura i Gravat. Actualment és professora de Dibuix a Secundària.

El premi que va obtenir al XXIIIè Certamen de Pintura de Son Carrió, motiu pel qual ara l’artista presenta una exposició de la seva obra a l’Auditori sa Màniga, és un més de la llarga llista de guardons que ha merescut d’ençà de 1993. Per altra banda, des de fa més d’una dècada Gabriela Seguí ha estat present en diferents espais expositius tant de la Península com de Mallorca (Osca, Marratxí, Bunyola, Calvià, Palma, Costitx, entre d’altres indrets), ja sigui amb mostres individuals ja sigui en col·lectives.

Horari de visita:

* Mes de juny: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h; dissabtes: de 16 a 21 h
* Mes de juliol: de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.30 h; divendres, de 9.30 a 13.30 h, i de 18 a 23 h
* Mes d’agost i primera quinzena de setembre: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h (tancat el 10 i el 15 d’agost)

Entrada gratuïta.

http://www.gabrielasegui.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.