Carrer Gabriel Carrió

Supòs que el carrer de Gabriel Carrió no deu esser l’únic del poble que té un desgavell considerable quant a l’ordenació del trànsit, però avui en parlaré perquè m’hi trob cada dia.

D’una banda, des de l’encreuament amb el carrer del Clavell per avall té dues direccions, però d’aquest carrer fins al del Pou només en té una. I com que la gent externa no ho sap, han  posat un senyal “provisional” de direcció prohibida en terra, a un costat, però que dificulta la circulació. He posat “provisional” entre cometes perquè crec que fa més d’un any que hi és.

De l’altra, a l’esmentat encreuament hi ha un stop i també n’hi ha un altre quan arriba a l’antiga carretera de Son Servera; per tota la resta té preferència. O sigui, que en el primer carrer amb què es creua hi ha un stop, en el segon, no, en el tercer, sí, i a tota la resta, no. Si el que es pretén és embullar els conductors és ben segur que ho han aconseguit.

El carrer de la Caritat, és d’una sola direcció, però diferent quan es creua amb el de Gabriel Carrió. És a dir, des d’aquest carrer cap al gregal s’hi pot anar, però cap al llebeix no.

Finalment, fins uns metres abans d’arribar a la carretera de Son Servera està permès aparcar-hi, per la qual cosa els cotxes que davallen han d’invadir el carril contrari, però els qui hi volen accedir-hi des de l’esmentada carretera no saben si hi ha ningú fins que s’hi troben ben davant, amb el perill d’accidents que comporta.

Seria demanar massa que aplicassin un poc de sentit comú a l’ordenació del trànsit de Sant Llorenç?

Un pensament a “Carrer Gabriel Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.