L’amor de les tres taronges

Els mallorquins la Fornal d’Espectacles i la Cia. Mov-i-ments han estat escollits com a guanyadors de la segona edició de la Beca Innovació en Cultura Popular per la seva proposta de l’espectacle L’amor de les tres taronges. La beca ha estat convocada, per segon any consecutiu, per la Fundació Jaume Casademont i, com a mercat associat, la Fira Mediterrània de Manresa, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, Llet Nostra i l’Ens de Comunicació Associativa.

L’amor de les tres taronges forma part de l’aplec de rondalles mallorquines recollides per Mossèn Antoni Maria Alcover. La proposta de la Fornal d’Espectacles i la Cia. Mov-i-ments és crear un espectacle basat en aquesta rondalla, multidisciplinari, on es combini la narració, el gest i el teatre de titelles.

La beca està dotada amb 5.000 €. L’espectacle guanyador s’estrenarà en la 15a Fira Mediterrània de Manresa. A més, la Beca inclou la contractació de l’espectacle per part de l’Ajuntament de Girona, un altre dels socis del projecte, per ser representat durant l’any posterior a l’estrena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.