La cançó de la setmana

Aquesta setmana retornam a la música feta en llengua catalana, però ho feim amb un grup per a descobrir: Nacho Umbert. Segur que molts el desconeixeu (només es mou pels circuits independents), així que ara tendreu l’oportunitat de sentir-lo.

Nacho Umbert és un excomponent del grup Paperhouse que fa uns anys va decidir prendre el seu propi camí en solitari. El resultat és un pop tranquil, molt a l’estil de Quimi Portet o Joan Miquel Oliver  De fet, comparetix amb ells el gust per les lletres surrealistes i plenes d’humor extravagant.

Aquest músic català ha tret dos discs, No os creáis ni la mitad (2011) i Ay… (2010), i en la majoria de cançons canta en castellà. No obstant això, conserva algunes joies en la nostra llengua com per exemple la composicó que us present avui, El mort i el degollat, la qual és un viu reflex del seu estil tan peculiar que us comentava anteriorment. A més, el vídeo que acompanya la cançó és d’animació casolana i és més que divertit. Esper que el gaudiu!!!

 

 

Un pensament a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.