Biografia del pare Joan Francesc March

 

Jubilats per Mallorca ens ha fet arribar aquesta nota de premsa:

Us convidem amb molt de carinyo a la presentació del llibre de la biografia del pare Joan Francesc March, que com tots recordareu ha estat per nosaltres “Plataforma Salvem La Real” i per a tots els mallorquins, un referent d’amor incondicional a la nostra cultura, la nostra llengua, la nostra illa, la nostra poesia i tantes coses més.

 

Joan Francesc March. Mirant la terra i les estrelles
Can Alcover – Espai de Cultura i Lleonard Muntaner, Editor es complauen a convidarvos a la presentació del llibre
L’acte tindrà lloc dijous dia 28 de juny de 2012, a les 20.00 h a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24, de Palma)
Hi intervindran: Aina Calafat, de la plataforma Salvem la Real; Damià Pons i Pons, catedràtic de Literatura Catalana de la UIB; Núria Martí, autora del llibre; i Joan Francesc March, el biografiat. Moderarà l’acte Lleonard Muntaner, editor. Us hi esperam.

7 pensaments a “Biografia del pare Joan Francesc March

  1. Amb don Jeroni, el pare Bernat Romaguera, i ara el pare Joan Francesc March, auquesta revista ha passat de ser un panfleto independentista, a ser un full dominical… Gràcies a Déu que tots ells són persones de bona voluntat. Amèn…

    • Després de sa renyada que se’n va dur el darrer que va criticar els continguts d’una revista llorencina…. a aquest Comité li convé dir que anam millorant…. Jejeje

      • Com vostè bé sap, el dubte no era meu, sinó que la pregunta anava dirigida al Comitè conspirador.
        Quant a la renyada que comenta l’esmentat Comitè, em vaig limitar a contestar un comentari que considerava equivocat i que pretenia dir-me sobre què havia d’escriure a Flor de Card.

  2. Senyors, tranquils….aquest Comité només compleix amb la seva funció estatutària de conspirar, sense menysprear ni les opinions del senyor Cortés (només era una clucadeta d’ull a un comentari anterior seu, sense cap ànim de crítica negativa) ni l’excel•lència filosòfica del nostre estimat Pare Bernat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.