Bandera Blava per les platges de sa Coma i Cala Millor

LES PLATGES DE SA COMA I CALA MILLOR OBTENEN UN ANY MÉS LA BANDERA BLAVA

Dia 29 de juny a les 11 h, el batle, Mateu Puigròs juntament amb els regidors de la corporació local, concessionaris i representants del sector turístic del municipi han assistit a l’acte d’hissada de la bandera blava de les platges del municipi

Un any més, les platges de sa Coma i Cala Millor han estat guardonades amb la bandera blava. Les banderes blaves són promogudes internacionalment perla Fundacióper a l’Educació Ambiental i, des de l’Estat espanyol, per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, amb el suport del Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient i l’Organització Mundial del Turisme.

 Aquests guardons reconeixen i estimulen l’esforç de les comunitats locals per tal de què les seves platges compleixin determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja, seguretat, informació i gestió mediambiental.
Els pilars bàsics per aconseguir la bandera blava són la qualitat de les aigües de bany, les tasques d’informació i educació ambiental, la gestió mediambiental i la seguretat i els serveis.

Informació: Neus Andreu Sunyer, Tècnica de Medi Ambient

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.