El temps al juny

Bones, aquí estem um mes més i vaja mes que passarà a la història per batre rècords de calor. Ha estat un mes de moltes nits tropicals (són nits en què la temperatura no baixa de 20 º) i dies de temperatures elevades i molta humitat que han donat una sensació de molta més calor. Aquest mes no posaré dades de pluja ja que ha estat gairebé insignificant, posaré com a dada els 1,6 mm que ha recollit la meva estació i ens centrarem en les temperatures, ja que ha estat el que ha donat més que parlar.

JUNY 2012

JUNY 2011

Aquestes dues gràfiques, com veieu, són del juny d’aquest any i del 2011, i són molt eloqüents. Primer: la temperatura màxima del juny del 2011 va ser de 31,6 º i la d’aquest any ha estat de 36,8 º, són 5,2 º de diferència. Segon: la temperatura de xafogor del 2011 39,1 º i la d’aquest any 45,8 º, són 6,7 º més. Tercer: la mitjana del 2011, 21,3 º i la d’aquest any ,24,1. Són 2,8 º més.

I ara una foto per refrescar-nos.

Fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.