Entrevista al Delegat de Sa Coma, Joan Santandreu

Del 15 al 22 de juliol es celebren les festes de Sa Coma

Entrevista al Delegat de Sa Coma, Joan Santandreu:

 Sr. Santandreu, es presenten bé les festes de Sa Coma?

Enguany degut a la crisi hem intentat baixar el pressupost i fer unes festes més participatives; comptant amb la col·laboració dels  veïnats i diferents associacions de sa Coma.

Quines novetats o canvis teniu?

Enguany envers de la tradicional torrada que fèiem el divendres de festes servirem un plat fred, vi,  i aigua. El sopar sempre hi ha molta gent major i amb la calor fa molt mal torrar. A més es podrà escoltar més bé les actuacions musicals. El temps del sopar actuaran na Xisca Abraham i en Tomeu Alcover. I després de dotze anys, tornarà actuar en concert a sa Coma, Tomeu Penya acompanyat de Gèminis.

Heu fet més canvis?

Sí, a petició dels veïnats  hem canviat cinema per teatre. Els darrers  anys el cinema no tenia èxit.  Diabéticas Aceleradas, representaran l’obra Majórica de Xesc Forteza.

Quins són els actes que tenen més acceptació?

En general tots els actes són molt participatius tant els que es fan per a els joves i nins: concerts, esports, diada d’aigua, actuació dels Cucorba pels més menuts, etc.

La Nit Multiculturalja esta consolidada, a més de la mostra de gastronomia i músiques del món, hi haurà una demostració de jotes i boleros a càrrec de Vermadors de Binissalem, i ballada popular amb el grup Tramudança. A més de la gent de sa Coma i pobles veïnats a la Nit Multicultural assisteixen molts de turistes.

En quant a actuacions locals els comarins sempre són fidels a l’espectacle de dansa: “Sa Coma Balla” de na Maria Durán que es fa el primer diumenge de festes. I el concert de la Coraldela Gent Gran de sa Coma i la Coral Gabellina que cada any tancà les festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.