Decrets de l’Ajuntament

Card.cat ha complit amb la part que li corresponia com a revista del municipi de Sant Llorenç i ha demanat a l’Ajuntament que des d’ara endavant posi a la nostra disposició tots  els decrets i resolucions aprovats. En principi sembla que no hi haurà cap problema sempre i quan no es violi la Llei de Protecció de dades (la qual cosa agraïm, ja que en això hi guanya tot el poble, que estarà més informat,  i la transperència democràtica). Per començar ens han fet arribar el famós decret 2012/158, que tanta polèmica va desfermar la setmana passada.

Recodem que sobre aquest decret el PSM sol·licitava al batle revocar-lo, segons es desprenia del seu darrer article publicat a Card.cat.

resolució2012_158

Un pensament a “Decrets de l’Ajuntament

  1. Demanava sa comentarista ‘clàudia’ a l’article sobre el PSM qué passava amb sa revocació d’aquest decret. Vist com pasen els dies i no hi ha cap notícia de revocació, crec que no és gens agoserat dir que no és propbable que arribi, perquè, si bé el decret seguirà vigent (fins a la seva revocació expressa o tàcita), la delegació de què tracta no serà eficaç fins que s’acceptin les competències per part dels regidors delegats (circumstància que en principi no es donarà avui per avui segons la darrera reunió del PSM), i es publiqui al BOIB.

    Crida s’atenció que el decret preveu retre comptes d’aquesta delagació al Ple en la primera sessió que tengui lloc. Aquí s’hauria de discutir quina era la primera sessió… És la primera desde la delegació? O desde la seva eficàcia? Si optam per la primera opció, (jo optaria per aquesta, sobretot perquè les referències temporals en un document, a falta d’indicació contraria, es conten desde la data del mateix document) les explicacions s’haurien d’haver donat en el ple del 2 de juliol…. Sí, en aquell mateix Ple on es va votar unànimenent a favor de la transparència….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.