Més mentides

Fet, complert, consumat, una passa més per separar els treballadors i els pobres dels rics, una passa més per tornar als anys cinquanta, on hi havia els senyors i els seus no-arribava-bé-a-esclaus, però quasi. No saben donar una lliçó d’honradesa i retallar-se a ells? Als bancs i a les grans empreses, quan els tocarà? Sap vostè per què som els país d’Europa amb més economia submergida? No els perdona vostè quan els descobreixen? No, tornam pegar als més dèbils, als ajuntaments.

No estan empegueïts els diputats del PP d’aplaudir cada retallada que feien? Quan varen retallar als parats, a la diputada Fabra li va escapar “Que se jodan”. Anava per als parats? No sap ella el que cobren? Quan un polític arriba al poder dient mantides i més mentides, sí, com el d’ara, no seria normal avançar les eleccions? Estan on estan per les promeses, i si tot ho fan a l’inrevés no és el que esperava la gent, llavors el normal, si de ver som demòcrates, seria convocar eleccions. S’ho ha pensat, Sr. Rajoy? Si vostè no en sap o no pot, deixi el lloc a un altre, així demostrarà la seva estimació a Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.