XVII Trobada d’havaneres

El proper dia 28 de juliol, a Sant Jordi, es celebrarà la XVIII edició de la Trobada d’Havaneres i Cançó Marinera amb la participació dels grups “d’Anada i Tornada” i “Arpellots Havaneres Band”. L’esdeveniment serà a les 21,30 hores.L’Obra Cultural Balear de Sant Llorenç, amb la col·laboració de la Coral Llorencina posa a disposició de tots els interessats un bus que sortirà el dia 28 de juliol a les 20 hores de la plaça dels Donants de Sang (carretera de Son Servera).

Si vos hi voleu apuntar passau per l’estanc de Ca na Pisca fins el proper dia 18 de juliol. Preu 10 euros que inclou autocar i sopar de sardines torrades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.