Activitats esportives i lúdiques a les platges de Cala Millor

Les regidories de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç posen en marxa activitats esportives i lúdiques a les platges per incentivar-les.

A partir del 18 de juliol totes els dimecres i divendres de 15,30 h fins a les 18,30 h i fins al mes de setembre, les regidories de Turisme d’ambdós municipis oferiran setmanalment una sèrie d’activitats a les platges per tal de fomentar alternatives lúdiques als turistes gairebé exclusius de sol i platja i als estiuejants en general, com un al·licient més de lleure a la nostra zona costanera i per incentivar encara més les meravelloses platges de què gaudim al nostre municipi.

D’aquesta manera, tant infants com adults podran participar d’activitats esportives i lúdiques tan diverses com ara futbol platja, vòlei platja, bàdminton, shouteball, tennis platja, ring tennis…, tot sota la inspecció de monitors qualificats de l’empresa col·laboradora Estiuportiu.

A més, està previst que en les properes setmanes l’oferta lúdica dels municipis també es vegi incrementada amb cercaviles musicals, com ara xeremiers, batucades etc., per tal de donar a conèixer part de la nostra cultura als turistes que ens visiten.

Aquesta és una altra de les actuacions que emprèn la Regidoria de Turisme en la seva campanya de millorar l’aspecte i l’oferta de la nostra zona turística: acondiciament de la façana marítima (mobiliari, jardins, ports…) i de les platges (neteja, serveis i activitats de dinamització).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.