Festa d’Aniversari de la Gent Gran de sa Coma

FESTA D’ANIVERSARI DE L’ASSOCIACIÓ GENT GRAN PUNTA DE N’AMER DE SA COMA

El dimarts 10 de juliol l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, presidida per Margalida Barceló,  celebrà el 9è Aniversari de l’obertura del local. A l’acte, a més del socis, hi assistiren el president de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Antoni Niell i directius de les associacions de Son Carrió i Sant Llorenç. En representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç, la regidora de Benestar Social, Maria Galmés i el regidor de Turisme, Nicolás Bordal.

Com ja és costum, els socis aportaren el refresc per a la celebració de la festa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.