Entrevista a Joves emprenedors: Joan Font i Tomeu Guiscafré

En Tomeu Guiscafré i en Joan Font Rosselló són dos joves emprenedors que el juny del 2011 varen obrir la seva pròpia empresa BITGRUP.

Amb motiu de les festes de sa Coma per a donar a conèixer el seu treball i la seva empresa han creat de manera gratuïta per a  l’Ajuntament de Sant Llorenç  un portal web de festes del municipi.

Joan on vares néixer i cursares els teus estudis?

A Cala Millor. Els estudis primaris els vaig fer a La Salle de Manacor, i els secundaris a I’ES Son Servera. A la Universitat Autònoma de Barcelona vaig estudiar Enginyeria Superior de Telecomunicacions.

Res a veure amb la professió dels teus pares, Antoni i Maria?

No, treballen al món sanitari: mon pare és metge i treballa des de fa anys a la Unitat Bàsica de sa Coma. La meva mare treballa d’infermera al PAC de Son Servera.

Tomeu,  estudiares amb en Joan?

No, jo no som llorencí, som d’Artà i vaig fer els estudis primaris i secundaris a l’escola concertada de Sant Salvador d’Artà i a l’Institut de Borja Moll de Palma. Després vaig cursar els estudis d’Informàtica Tècnica de Sistemes per la universitat oberta de Catalunya i la universitat de les Illes Balears. Amb en Joan no vàrem ser mai companys d’estudis, simplement amics.

Trobàreu ajudes per muntar l’empresa BITGRUP? No, no vàrem tenir cap tipus d’ajuda ni facilitat  de la UIB, del Govern de les Illes Balears, o de l’Estat.

Us espanta la crisi?

No, la crisi no ens espanta, tot el contrari, creiem que és una bona oportunitat per començar. Després d’uns anys de fer feina al Parc Bit de Palma (Tomeu) i al Polígon de Son Castelló (Joan), varem optar per obrir l’empresa per seguir progressant dins la nostra carrera professional i per omplir el buit de serveis en telecomunicacions i informàtica que hi havia a la comarca.

Qui sóu i que ofereix exactament BITGRUP?

BITGRUP neix a partir de la idea de crear una empresa que ofereixi un servei tecnològic que integri alhora desenvolupament web, sistemes  i telecomunicacions. La unificació d’aquests tres serveis en una mateixa empresa permetrà un treball més eficient i una reducció dels costos, ja que podrem atendre totes les necessitats tecnològiques del client.

Per què BITGRUP?

Treballem i unim les àrees d’enginyeria de telecomunicacions i informàtica. Abastem des de les solucions clàssiques fins a les més avantguardistes. Som una empresa jove, però amb equip experimentat. Estem centrats en el client i compromesos amb el termini de lliurament. Oferim solucions completes i estem oberts a entrar en noves àrees per necessitat del client.

Joan, Tomeu , sort en el camp laboral que heu elegit. Si voleu visitar la web d’aquest joves emprenedors: www.bitgrup.com

Moltes gràcies Magdalena.

Tomeu Guiscafré i Joan Font Rosselló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.