IV Torneig de Petanca

Amb gran afluència de públic, es va celebrar el dimarts dia 7 d’agost la final del IV torneig de petanca Festes de Sant Llorenç que organitza l’Associació de persones majors a s’Escola Nova.

La competició havia començat el 31 de juliol amb la participació de vuit equips de tres jugadors cadascun. Després d’una renyida, però sempre amistosa, tanda de classificació, el dilluns dia 6 es varen disputar les semifinals, quedant classificats per a la partida final del dimarts, els equips Vermell i Verd, resultant guanyador definitiu del torneig l’equip Verd, Compost per: Gabriela, Catalina Umbert i Juan Santandreu. De part de la nostra presidenta , de tota la junta directiva i especialment de la meva part, com a organitzador, jutge i àrbitre del torneig, donem la enhorabona als guanyadors i a tots els participants, i volem expressar també el nostre agraïment al públic assistent.

També és d’agrair, que malgrat les retallades que a nivell nacional, autonòmic i municipal que s’estan duent a terme, la delegada de benestar social i el delegat de festes, varen poder repartir unes medalles commemoratives als participants i obsequiar amb gelat i ensaïmada a tots els assistents a l’esdeveniment.

Quedeu tots convidats per al torneig de les festes de la Mare de Déu Trobada.

Salut i força, i bones festes a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.