Trescada nocturna

Jo hi era.
Si, jo hi era a veure sortir el sol al Castell de la Punta de n’Amer, i com gairebé tots els anys, s’ha fet esperar, bé, no vull dir que precisament en aquest dia, tots els anys, l’astre rei retarda la seva sortida solament per donar-nos per on carreguen els carros.
Jo creo més aviat que a l’estiu es formen amb més facilitat aquests núvols baixos en l’horitzó, que són els culpables que hàgim d’esperar una estoneta més perquè el sol es digni a apuntar i es deixi fotografiar, i el més important, que els presents puguem prendre la xocolata i l’ensaïmada, i tornar amb la satisfacció del deure complit.

Per a més informació (gràfica) 

2 pensaments a “Trescada nocturna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.