Partit homenatge a Tolo Pocholo

A continuació us present una petita crònica i imatges del partit de Festes que juagaren el Cardassar i el Manacor en  honor a Tolo Roig “Pocholo”.  

A les sis menys deu (jo he de reconèixer que vaig arribar un poc misses dites a cusa de l’emocionant final de bàsquet entre Estats Units i Espanya) en Tolo feia acte de presència al mig del camp des Moleter, acompanyat per tècnics i jugadors d’ambdós equips (Cardassar i Manacor) i per les autoritats. Se li va fer entrega d’una placa (se la mereix bé, per tot el ha aportat i el que encara aportarà al club de la seva vida, el Cardassar) i immediatament després se’n va anar al seu lloc preferit: a la banqueta, devora el tècnic Torreblanca. La veritat és que el vaig veure més content que unes Pasqües i, fins i tot, en alguns moments va fer algunes indicacions sobre el partit al primer entrenador, Torreblanca.

Sobre el partit, el Manacor (equip que recordem ve de jugar a 2a Divisió  B)   es va endur el triomf per 1-2 i cal que reconèixer que excepte els darrers deus minuts, després que en Xavier Gil clavés una bona sambaiola des de fora de l’àrea, els manacorins no passaren gaire pena per endur-se’n el trofeu. El Cardassar va demostrar ser un equip amb criteri, que intenta jugar, a pesar que alguns jugadors encara siguin un poc joves per rendir al cent per cent. Però tot arribarà!!!

Finalment, cal indicar que es va fer una rifa (que, per cert, va tenir molta participació), la recaudació de la qual estava destinada a ajudar en Tolo Pocholo. Jo, per suposat, no me’n vaig endur ni un dels premis sortejats.

Un pensament a “Partit homenatge a Tolo Pocholo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.