Carta d’agraïment

El dia 14-01-2012 ingressàrem el nostre fill a Son Espases, afectat d’un Ictus o Embòlia cerebral. Des del primer moment ens va acompanyar un cosí i amic den Tolo, i de cada part de familia, de part meva i de part de sa mare. Més ben dit, jo les vaig acompanyar a ells perquè des del primer moment ells dos es feren els responsables de la situació.

Desprès quant el tinguèrem a la UCI com només el podien visitar tres vegades al dia, i tres persones cada pic (i eren moltes ses persones que el volien visitar) ells dos s’encarregaren de planificar la situació perquè sempre hi hagués tres persones a cada visita, i no quedàs ningú a fora.

Passada una temporadeta, de la UCI ens passaren a planta: Modul MO habitació 018. Allà en podia quedar un a dormir i entre la familia de la meva dona i la meva, també s’arreglaren per sempre tenir-ne un o una de torn durant la nit.

Aquella habitació ben prest es convertí en l’alegria de l’hospital ja que els seus amics la convertiren en el Museu del Barça i del Real Madrid: que si camisetes, que si bolles, gorres firmades, i altres objectes.

Ben prest a la festa dels seus amics i companys, s’hi afegiren infermeres i altre personal de l’hospital, fent entre tots l’habitació den Tolo un lloc alegre, entretingut, i de mitja festa, donant molta de qualitat de vida al malalt. Jo molts de pic sortia de l’habitació perquè no es veiés com em queia la llagrimeta de l’emoció i agraïment, per això i per lo molt que encara ens ajudau.

Vull donar-vos les més sinceres gràcies, i vull expresar-vos el meu més profund agraïment: començant pel personal de la UCI, seguint amb tota la meva família, tots els seus amics i companys, la resta de personal que va tractar al meu fill, a tota la gent que s’ha interessat per la salut den Tolo i a tot el poble. UN MILIÓ DE GRÀCIES A TOTHOM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.