La cançó de la setmana

Tornam al rock and roll, aquesta vegada amb la fusió de dos monstres del rock espanyol: Loquillo i Burning. Interpreten junts la ja míticia cançó ¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?

Fa una mesos ja vaig presentar en aquesta mateixa secció el senyor Loquillo (enllaç), que amb els seus Trogloditas varen escriure en lletres majúscules el nom del rock fet a Espanya en castellà.   Per la seva part, Burning, potser no tenguin tanta anomenada, però un grup que és capaç de tocar del 74 fins a l’actualitat creant cançons com la que avui us present, es mereix tots els respectes.

Qué hace una chica como tú en un sitio como éste, és una composició de Burning realitzada expressament per a la pel·lícula del mateix nom de Fernando Colomo. És un dels hits més importants de la banda i, després de la mort de Pepe Risi (guitarrista del grup), Loquillo sovint li ret hometage interpretant precisament aquesta cançó. Aquí us la deix; gaudiu del pur rock and roll:

2 pensaments a “La cançó de la setmana

 1. Bona cançó, però a en Loquillo no sé que em passa que no em cau gens bé.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. és que és molt xulo…
  Però vaja per mi té algunes coses que m’agraden més i d’altres que no tant… però destrio el personatge de l’artista. Si no ho fas així, et perds massa coses bones. Per exemple Llorenç Villalonga, Salvador Dalí o Pedro Almodóvar… amb els quals no coincidesc gaire amb la seva personalitat, però reconec que són uns grans artistes

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.