La cançó de la setmana

Continuam fusionant artistes, però aquesta vegada ho feim entre un músic, Pete Yorn, i una cèlebre actriu, Scarlett Johansson. Junts interpreten el tema Relator

Pete Yorn és un canant i compositor nord-americà que va aconseguir la fama gràcies a la banda sonora d’ Irene, Yo y Mi Otro Yo. He de reconèixer que no he seguit gaire la seva carrera, però podríem dir que toca des del 2000  i que des de llavors ha pulbicat fins a cinc discos d’estudi. El seu estil és proper al pop independent americà.

Sobre Scarlett Johansson poca cosa puc dir. És una de les actrius més reconegudes del moment, a part de ser una de les considerades més guapes. A part d’interpretar, però, ha gosat ficar-se en això de la música col·laborant amb grups com The Jesus and Mary Chain o el mateix Pete Yorn.

I res més; aquí us deix el vídeoclip de la cançó, el qual no és res de l’altre món, però veure la bellesa de Sacrlett sempre alegra la vista.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.