Madrid-Barça

A la final de la Recopa, jugant el darrer partit dins el Bernabeu, va quedar demostrada la diferència de categoria humana entre un equip i l’altre. La temporada passada la història va ser a l’inrevés: el darrer partit es va disputar en el Camp Nou i, com que va guanyar el Barça, hi va haver un intent de deixar tort el seu entrenador, coces, cops de puny i altres vergonyoses accions, totes provocades per un senyor de nom molt conegut. Tanta sort  de les assenyades paraules de Casillas, Xavi, Iniesta i, maldament no ho sembli, també de Ramos, demostrant que una rivalitat no pot matar una amistat.

Enguany es jugà el segon partit dins el Bernabeu, guanyà el Real Madrid i el Barça aplaudí i felicità el guanyador, actitud que sempre havia tengut el Real Madrid fins l’arribada de l’entrenador millor del món, segons qualque desentès. Un dia us explicaré com han quedat tots els equips després del seu pas. Parlant de futbol, no puc acabar l’escrit sense haver felicitat n’Iniesta, un vertader senyor, no com un altre que l’altre dia deia que era millor que en Messi. Es veu com no havia vist mai jugar n’Iniesta.

2 pensaments a “Madrid-Barça

  1. Una vegada més el Barça va demostrar que és més que un club, en canvi el Madrid sobretot d’ençà l’arribada den Mourinho està demostrant que només és un club més.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. També va demostrar que fou mes que un club el 99 cuant es negá a jugar un partit de copa del rey , també ho va demostrar al 2002 amb caps de porc i botelles de J.B, i tambe ho demostraren fa 4 anys cantant: Madrid cabro saluda al ampeo. Tot un exemple de club.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.