Incendi a un solar de Sa Coma

Un veí de Sa Coma, en Toni Pastor,  ens ha fet arribar aquestes fotografies d’un solar aferrat a ca seva que  es va incendiar fa uns dies i que quasi entrà al seu corral, amb les fatals conseqüències que això hagués suposat.

Sembla que el foc s’originà per la brutor acumulada al solar veí, la qual cosa ens fa recodar de la importància de mantenir aquests trossos de terra ben nets, sobretot en època estiuenca en què tot està més sec.

Tanta sort que al final tot acabà amb un ensurt!!!

Un pensament a “Incendi a un solar de Sa Coma

  1. Segons tenc entes es obligacio menteni es solars ben nets, presisement per avita incendis; Que vos pereix si se començave, ha també menteniri ses montanyas i es torrens ? A part de avita incendis, se podria llevar molt de paro, no vos pereix ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.