Partit homenatge a en Toni “Schuster”

A partir d’una fotografia antiga del Cardassar de fa uns 20 anys (la vos deix perquè l’examineu) i gràcies a la instantaneïtat del WASP, dijous passat un grup d’amics vam fer un partit homenatge a en Toni LLinàs, àlies Schuster  (potser el coneixereu perquè fa feina a la benzinera de Sant Llorenç).

Al final vam ser una quinzena de valents que vam disputar un minipartit més que interessant. La veritat és que en Toni només ens va durar fins a l’escalfament a causa d’un mal moviment (deu ser la falta de pràctica), però lluny de desanimar-se va quedar com a porter fins que el cos li va aguantar. El partit va acabar bé (vull dir que sense lesionats, que en aquest cas és del que es tracta) i la vetlada fnalitzà amb un bon sopar al bar del futbol (que per cert, enhorabona per la quantitat, qualitat i preu del menjar).

Per acabar vos deix la fotografia de fa 20 anys i la de dijous passat perquè pogueu comprovar el pas del temps. N’hi ha que fins i tot duien melena i ara ja escassegen de pèl (no direm noms), d’altres que van pensar a créixer i d’altres que només han crescut cap als costats. Coses de l’edat!!!!

Un pensament a “Partit homenatge a en Toni “Schuster”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.