Cuina: Arròs al forn.

Ara per ara crec que em podré tornar organitzar per seguir amb la meva secció de cuina. A més com que s’acaben les festes i en Pau tendrà altres trulls i no em podrà renyar jo procuraré descriure un o més plats cada setmana.

Avui començaré amb l’arròs al forn. Jo faig un brou de carn amb un bocí de pollastre, un de vadella i un de porc o, també, de ploma: un tros de gallina foravilera, o colomí, o faisà, o faraona…amb una tomàtiga de ramellet, uns quants de alls, un tronxo de carxofera o una fulla i, quanta més més verdura s’hi posa més gust té.

Dins una paellera hi sofregesc també tota la verdura que m’agradi i tengui a ma. Hi confit l’arròs  i desprès el cobreixo amb el brou i el pos al forn a uns cent vuitanta graus vetlant, això si, que no se acabi es brou, i afegint-n’hi si s’acaba.

Ara consells apresos al llarg de la vida, sempre escoltant: sii no voleu que un all vos pugi se li ha de treure l’ull. Si menjau coent, i en un moment donat cou massa, no begueu aigua, poseu-vos un espipellada de sal demunt la llengua i deixau-la fondre. Ala!, la semana que ve, més. (Imatge de Google)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.