El nin està trist

Qui ha fet enfadar el nin ? Consolau-lo, perquè així vos fugirà, no sap on anar……però ha de pressionar. Demana: sa vostra influència, perquè serveix ? Si al final, donen es títol de millor jugador d’ Europa al senyor Iniesta ? La gent d’aquesta nació, teniu el cervellet com un meló; com és possible que estimin més el senyor Casillas que a mi ? Teniu el millor jugador del món ( segons jo ) i ni tan sols estic dins els cinc primers a l’ hora de cobrar la nòmina. I ara per afegitó, al Premi Príncep d’Astúries de l’esport, estan nominats els capitans Xavi i Casillas. Què heu fet per influir a la Casa Reial per tal que el me donassin ?. Vos estranya que estigui trist i emprenyat amb vosaltres ? Ni  tan sols el Papà ha sortit per la televisió a fer unes declaracions en defensa meva. Qui ha d’arreglar tot això ? La  premsa ? La directiva ? El públic ? En Rajoy ? O un bon psiquiatre ?

4 pensaments a “El nin està trist

 1. Per un fallo de sebre i practica me ha sortit se esborrany un nin nGran i i tris i es titula un nin esta trist , es lo mateix posa-vo com vos agrat més.

 2. És una vergonya que aquestes manifestacions hagin capitalitzat l’atenció esportiva de tots els mitjans i de quais tota la gent, molt més quan aquesta mateixa setmana s’estaven celebrant el Jocs Paralímpics de Londres. Per això crec que és necessari compensar aquesta insustancial informació banyada de tristesa amb un video musical que rebosa alegria per tots els costats (potser algú qualifiqui sa música un poc pastel, però en aquest cas crec que ho podrem perdonar, si és així), gravat a Palma, i dedicat a la gent que té ganes de viure la vida qualsevol que siguin els obstacles que els hi ha tocat superar, i que articulen aquesta voluntat a través de l’esport. En el video hi participen també professionals de l’esport mallorquí de moltes disciplines, a veure a quants en coneixeu!!!

  PD: el video dura poc més de tres minuts i mig. Si heu dedicat un temps similar a la noticia den CR7, i no heu vist cap competició paralímpica aquest dies, crec que li podeu dedicar una petita estona als seus protagonistes. A sa gent que coneix els gustos de sa libèl·lula, gràcies per fer-me arribar el video!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=D5wedbFQq5k

 3. Sra libé·lula portenya; Teniu mes rao que un sant. però aques Pais abans era de pa i circ, despres va ser de flamenco, toros, i futbol; I are es de futbol mesclat en prensa rose i economica. Se pot lluita contre això, però es grosos, tenen es piano, i nosaltres nomes tenim ses masetas, per fer renou.

  • Gracies Dalmau. No te negaré que la majoria de la informació que comsumim ens arribar “precuinada”, però a dia d’avui qui inverteix el temps darrera aquests tipo de culebrons psudoesportius és perquè vol. Si tothom passàs d’això, no en donarien, i aquí a tots ens falta un poc d’autocrítica (jo mateix, a vegades, seguint es meu equip de futbol, a vegades he optat per locutors, que no periodistes, xorres a més no poder per pegar quatre rialles). Igualment si la retrasmissió dels Jocs Paralímpics hagués estat seguida massivament, segurament en donarien molt més.
   Ido serà fer renou, i no tendrà sa més mínima incidència, però ben content d’haver pogut expresar és meu reconeixement als protagonistes des video i a sa campanya que encapçala. En realitat el meu escrit no era tant per fer una crítica negativa sobre els culebrons de la premsa esportiva, sino per reconeixer la funció vital i social de l’esport i del coratge de la gent a qui es dedica el video.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.