IV Torneig de petanca festes de la Mare de Déu Trobada.

A la Pista de Petanca de s’Escola Nova, després d’unes renyides partides eliminatòries, el 5 i 6 de setembre s’han disputat amb una gran assistència de públic, les semifinals i la final del IV torneig de petanca Festes de la Mare de Déu Trobada, organitzat per l’Associació de la Gent Gran de Sant Llorenç. Quedant com a guanyador absolut l’equip compost per: Margarita Planiol, Catalina Galmés i Juan Riera els quals van ser obsequiats amb uns bells trofeus donats per Santandreu-Sureda i lliurats per Juan Santandreu.
L’enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots els equips per participar. La festa va acabar amb un refrigeri preparat per tots els participants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.