Avui 7 de setembre de 2012 a les festes de la Mare de Déu trobada

  • A les 21·00 h. Sopar a la fresca a la Plaça de l’Ajuntament, cadascú duu pa i taleca. Apuntar-se a ca s’Escaleta fins dia 3. Es farà una rifa a benefici de les obres parroquials (restauració i automatització de les campanes).
    L’Associació de Comerciants donarà un premi ( Botella de vi i peça de formatge) respectivament a la taula més elegant, a la taula més divertida i a la taula amb el millor menú. La Vetlada serà amenitzada per la Tercera Edat amb karaoke, ball de saló i ball de línia.
    Col·laboren: Ajuntament de Sant Llorenç, Associació Tercera Edat, Associació de Comerciants i Consell Parroquial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.